Právě probíhá AKCE 20 % SLEVA na všeCHCI SLEVU

Rošťák Svobík

Ahoj, říkám si rošťák Svobík

pravděpodobně mě znáš z TikToku nebo Instagramu. Díky svému působení na sociálních sítích jsem dostal možnost zúčastnit se projektu Clash of the Stars.

MMA můžeš dělat i ty

Cílem toho projektu je postavit proti sobě v MMA zápase známé osobnosti nebo influencery a ukázat jak velký posun dokáží za velice krátkou dobu v tomto sportu udělat. Taktéž se snaží ukázat že MMA může dělat opravdu každý a proto jsem do toho šel i já.

Nedílnou součástí mé přípravy jsou i produkty od značky SimplyMix. Vzhledem k tomu že jsem studentem Vysoké školy Báňské - Technické univerzity Ostrava, tak oceňuji zejména to, že jsem schopný rychle si připravit kvalitní svačinu z prášku a nemusím se na jídle odbíjet. Taktéž když jedu z kolejí domů tak jídlo v prášku vyžívám jako svačinu během cesty, která trvá více jak 5,5 hod a velice během ní vyhládne. Jídlo v prášku mi zkrátka umožňuje mít vždy rychle připravenou velice kvalitní svačinu a to je naprostý základ, protože bez kvalitní stravy by bylo moje úsilí a příprava na Clash of the Stars ani ne poloviční.

S Leošem jsme natočili také rozhovor, na který se můžeš mrknout TADY.