Právě probíhá AKCE 20 % SLEVA na všeCHCI SLEVU

Simona Mertlíková

Simča (3)

Simona Mertlíková
Pražačka milující umění a pečení.

Kdo je Simona?

Ahoj, jmenuji se Simona a jsem Prahy. Můj život je plný radostí, starostí, nadšení, stresu a občasného tiku v levém oku. Ale jak říkal děda “Co tě nezabije, to tě posílí.” a já souhlasím.

Co o sobě říká

Kdybych tady teď měla vše shrnout, tak by to bylo spíše na knihu. Vždy se snažím řídit heslem “Nezkusíš, nevíš.”. Můj život je někdy až moc hektický, ale kdo by se chtěl nudit? No kdybych neměla syna Matyáše, tak bych se pravděpodobně ztratila v absolutním chaosu žití a bytí.

Už od školky maluji a s tím souvisí i chození na Lidušku a následovné studium umělecké školy. Při malování, jsem duchem jinde a to mi relativně pomáhá neztratit příčetnost. Když už je nejhůř, tak to poznají i kolegové v práci, jelikož peču. Ano, pečení patří mezi mé vášně hned po malování. Jelikož to množtví doma nejsme schopni sníst, tak to nosím kolegům do práce (dělají, že jim to chutná, tak snad je to pravda). Jednu dobu jsme si s kamarádkou otevřely restauraci a snažiliy jsme se prorazit ve svatebním cateringu, bohužel nás strhl ruch restaurace a skončilo to u knedlíků a ne u tartaletek, což nebyl úplně můj životní cíl.

S nástupem mateřství jsem si uvědomila, že toto podnikání není slučitelné s mojí novou rolí. Navíc jsem vždy toužila tvořit sladké a ne plácat knedlíky s gulášem, ale stále to byla zkušenost k nezaplacení. Musela jsem tedy udělat pár rozhodnutí a uzavřít tuto kapitolu mého života, zároveň začít ještě něco lepšího. Pečení i malování bylo stále součástí mě a já tvořila jak pro zábavu tak i na zakázku. Ať už to byl svatební dort nebo rodinný portrét.

Tak to je příběh o mně, Simoně. Jsem matkou, umělkyní, nadšenou pekařkou a milovnicí hudby. Život mě naučil flexibilitě a najít radost v malých věcech. A především díky mému synovi Matyášovi jsem objevila sílu a disciplínu, která mi pomáhá zvládat všechny výzvy, které život přináší.

Simča (2)

Proč si zamilovala SimplyMix?

Musím ale uznat, že mít malé dítě, dva časově náročné koníčky, vzdělávat se a do toho ještě pracovat je too much i pro mě. Vše se na mně začalo podepisovat hlavně z té fyzické stránky například atopickým ekzémem a intorenacemi. Z té psychické to nebylo o nic lepší, ale to nikdo neviděl a já si to nepřipouštěla.

Začala jsem řešit, kde mohu ušetřit čas, abych měla více času pro sebe. Takže je jasné, že SimplyMix byl můj soulmate na první ochutnání, hlavně tedy čokoládové tyčinky a ready to drinky. Nosím je do práce, na akce, výlety, dovolené no prostě úplně všude. Jelikož se u mě vyskytla intolerance na lepek a laktózu, tak je docela bojovka ulovit něco k jídlu mimo domov. Naštěstí Ready to drinky i tyčinky jsou bez laktózy i bez lepku!