Právě probíhá AKCE 20 % SLEVA na všeCHCI SLEVU

Annabelle

aNNABELLE

Annabelle
Zpěvačka, hudebnice

Annabelle patří už teď k oceňovaným talentům české hudební scény. Chtěla by ale prorazit ve světě. Po střední škole vyrazila sama do Londýna, který jí dal tvrdou školu. Dnes přiznává, že jí tam nebylo každý den do zpěvu.

Kdo je Annabelle?

Annabelle, vlastním jménem Anna Žitniková, je česká zpěvačka a rapperka. Pochází z Prahy a vystudovala hudbu v Londýně.Mezi lety 2014 a 2019 působila Anna v kapele Jo'anna. S touto kapelou se dostala i do soutěže Českého rozhlasu Radia Wave Startér.Působí jako moderátorka pořadu Velký čísla na Radiu Wave.Svou sólovou kariéru odstartovala v roce 2020. Annabelle se dostala mezi sedm finalistů národního kola do soutěže Eurovize 2022. Česká hudební akademie udělila Annabelle za singl „Runnin’ Out Of F* Time“ cenu Anděl v kategorii Objev roku.

Co o sobě říká?

"Jsem uvnitř trochu smutný člověk a do těch textů to promítám. Hudba mi pomáhá se sebevyjádřit. Snažím se být ve všech písničkách stoprocentně upřímná, napsat, co se děje, říct to polopaticky.Ke konci minulého roku jsem začala zkoušet psát muziku, která zvedá sebevědomí, protože to vyhledávám i já. Teda kromě chvil, když si chci pobrečet. Když mám normální den, tak si pustím písničky, které jsou o tom, že jsem skvělá a dokážu všechno. Teď jsem pár takových songů napsala.Strašně mě baví psát texty. Je to věc, kterou bych se chtěla pořádně naučit i v češtině, protože píšu jen v angličtině. Zkouším to, píšu i pro jiné interprety. Chci, aby se ty texty dostaly víc pod povrch, než jak to bývá v českých popových textech."

 Annabelle3

Proč jí SimplyMix vyhovuje?

“Musím říct, že jsem se na SimplyMixu stala závislá. Už si bez něj vlastně neumím představit život, haha. Nahrazuje mi kolikrát i všechny jídla za den. Miluju nejen jeho chuť, ale také složení, které mi dodá vše, co moje tělo potřebuje. Dodá mi taky dost energie. A protože s kapelou často trávím čas v dodávce a jsme mnohdy závislí jen na jídle na benzínkách, jsem fakt vděčná, že si SimplyMix můžu jednoduše vzít s sebou a neničit si zdraví bagetami. Vyhovuje mi fakt maximálně a jsem vděčná, že něco takového je."

S Annabelle jsme také natočili rozhovor. Mrknout se na něj můžeš ZDE.