Právě probíhá AKCE 20 % SLEVA na všeCHCI SLEVU

Milan Myšík

Mysak-7

Milan Myšík
Mistr Evropy v Enduro 2019

Kdo je Milan?

Milan Myšík je český elitní Enduro MTB závodník, který jako jediný získal národní titul ve všech disciplínách, kterým se během své kariéry věnoval. Závodní kariéru odstartoval v šesti letech Bikrosem a následně se přes Fourcross dostal až k Enduru na horských kolech, kde v současné době patří k evropské špičce a pravidelně se účastní závodů po celém světě.

 

Jaké jsou jeho úspěchy?

Milan se pyšní několika oceněními, ale my bychom vypíchli, asi ty největší. Milan je čtyřnásobným mistrem České republiky. V roce 2005 se stal Mistrem ČR v Bikrosu, v letech 2010 a 2011 ve Fourcrossu a v roce 2018 získal mistrovský titul v Enduru na horských kolech. V roce 2019 vyhrál Milan celkově sérii závodů European Enduro Series a stal se tak evropským šampioném! Sezóna 2020 byla pro Milana ve světovém žebříčku Enduro World Series zatím nejúspěšnější. Obsadil celkově 35. místo a stal se tak nejlepším Čechem ve světovém EWS žebříčku.

 Mysak-9

Proč mu SimplyMix vyhovuje?

“SimplyMix si dávám hlavně na snídani nebo svačinu v autě. Je to skvělé řešení, když třeba brzy vstávám na trénink nebo závod a nemám čas si připravit snídani. Miluju na něm také tu rozmanitost díky široké nabídce příchutí. Můžu si je mixovat a mít tak každý den jinou chuť koktejlu. Nejvíc mě ale baví kombinace káva a vanilka. Na co ale taky nedám dopustit jsou jejich tyčinky. Vlastně asi není den, kdy bych si alespoň jednu nedal. Jsou skvělou svačinou mezi tréninky."

S Milanem jsme také natočili rozhovor. Mrknout se na něj můžeš ZDE.