Právě probíhá AKCE 20 % SLEVA na všeCHCI SLEVU

Proč zvolit tyčinky SimplyMix?

Tyčinka

Nutričně kompletní tyčinky SimplyMix posouvají svět proteinových tyčinek na zcela novou úroveň. Vysoký obsah bílkovin, spoustu vitamínů a plná chuť. K dostání ve třech jedinečných příchutích.

Moderní životní styl zahrnuje hlavně nedostatek času, hodně povinností a s tím spojené i změny stravovacích návyků, což znamená, že tradiční vyvážená jídla pomalu mizí z našeho jídelníčku. Ruku v ruce jde také úbytek pohybových aktivit a následné nabírání na váze a zdravotní komplikace. I to je důvodem, proč roste nabídka produktů, jako jsou proteinové tyčinky, původně vyvinuté pro zvýšení svalové hmoty u sportovců. Takové produkty nahrazují spotřebovanou energii ihned po fyzické zátěži, ale nedodají tělu potřebné živiny, minerální látky a další potřebné složky pro zdravé tělo. Což se nedá říci o tyčinkách SimplyMix, které jsou plné všeho, co vaše tělo potřebuje, aby bylo zdravé a silné.

Proč zvolit tyčinky SimplyMix?

Tyčinky SimplyMix jsou skvělým způsobem, jak rychle zahnat hlad a zároveň tělu dodat potřebné živiny. Díky dostatečnému množství bílkovin, minerálních látek a vitamínů jsou skvělou volbou pro váš životní styl, pokud hledáte zdravou a rychlou svačinu. Díky rýžové a hrachové bílkovině a dostatku sacharidů, si je můžete dát kdykoliv potřebujete dodat energii. Kukuřičná a čekanková vláknina, která je v tyčinkách obsažena je prospěšná pro trávení a může omezit záchvatovité přejídání mezi jídly a pomůže také udržovat zdravou peristaltiku střev. Kromě základních makroživin v tyčinkách najdete také 20 % denní dávky vitamínů a minerálních látek. Troufáme si říct, že jsme vytvořili skutečně unikátní produkt, který nejen skvěle chutná, ale poskytuje důležitou výživu mezi jídly nebo třeba cestách.

Bars-2 (1) (2)

Jak vám může zdravé mlsání pomoct zhubnout?

Mlsání ve spojitosti s hubnutím se může zdát nereálné, ale zdravá svačina vám může pomoct udržet na uzdě špatné návyky a nezdravé chutě. S našimi tyčinkami si můžete vychutnat vyváženou a zdravou stravu mezi schůzkami, před posilovnou nebo v kanceláři. Stačí rozbalit a jíst. Tyčinky však nejsou primárně určeny na hubnutí. Jejich hlavní cíl je, aby si člověk pochutnal a zahnal hlad. Platí tedy stejné pravidlo jako u jiného jídla – pokud máte větší energetický výdej, který předčí váš celkový energetický příjem, zhubnete. Co vám však můžeme zaručit je, že pokud dáte přednost tyčinkám SimplyMix před jinými „sladkostmi“, které jsou jen plné cukru a sacharidů, budete mít jistotu, že vám přibírání na váze nehrozí.