Právě probíhá AKCE 20 % SLEVA na všeCHCI SLEVU

Federica Bona

2

Federica Bona
Členka sboru baletního souboru v Národním divadle

Kdo je Federica?

Federica Bona se narodila v italském Palermu v roce 1999. Zde začala ve svých 4 letech studovat balet na baletní škole Associazione Danza Aurino e Beltrame pod vedením Candidy Amato jen tak pro zábavu, ale pak tato vášeň rok od roku rostla a ve 14 letech se rozhodla stát se profesionální tanečnicí.

Co o sobě říká?

Pro mou vášeň jsem se rozhodla z rodného města odcestovat. Byla jsem přijata na slavnou baletní školu "La Scala" v Miláně. Přestěhovala jsem se tam a zůstala až do roku 2018, kdy jsem odmaturovala. Další rok jsem spolupracovala se souborem divadla „San Carlo“ v Neapoli a v červnu 2019 jsem byla na konkurzu do pražského Národního divadla a konkurz jsem vyhrála. Přestěhovala jsem se sem v srpnu 2019 a doufám, že zůstanu, dokud to půjde, protože to město a svou práci opravdu miluji :)

 

Fede2 (11)

V 11 letech jsem se rozhodla pro vegetariánství, protože jsem viděla pár videí, která ukazovala, jak se se zvířaty zachází a jak se zabíjejí, aby se z nich stala potrava. O dva roky později jsem objevila krutost za průmyslem mléka a vajec a stala jsem se veganem. Mé rodiče mě okamžitě následovali, protože pochopili mé důvody. V listopadu 2022 jsem začal dělat aktivismus pro zvířata a nyní se to stalo jedním z mých životních cílů.

Proč si zamilovala SimplyMix?

Moje dny jsou vždy velmi nabité, hlavně mezi zkouškami a představeními. Zjistila jsem, že SimplyMix mi pomáhá dostávat do těla potřebné živiny a být stále nabitá energií, i když nemám čas vařit. Kdykoli mám například 30minutovou přestávku na oběd, nemám čas se najíst nebo strávit celé jídlo, takže koktejly Complete meal jsou pro tyto příležitosti ideální. Jejich tyčinky jsou opravdu chutné a pomáhají mi také během mých krátkých přestávek zůstat soustředěná a nemít hlad.