Právě probíhá AKCE 20 % SLEVA na všeCHCI SLEVU

Ivo "Rafan" Traxmandl

Rafka-9

Rafan
Tatér, hudebník, podnikatel, umělec, moderátor, geolog

Ivo Rafan Traxmandl se narodil 1.2.1975 - což je datum numerologicky tak zajímavé, že byl jeho skutečně všestranný talent snad ve hvězdách. Žije dnes, v postmoderní realitě - ale jeho záběr je skutečně renezanční.

Kdo je Rafan?

Řemeslo, kterému se vyučil, pověsil na hřebíček a začal dělat to, co ho opravdu bavilo - výtvarničinu. O Ivovi se tedy nejprve dozvídáme jako o tatérovi, navíc o tatétrovi, který si první tetování zkoušel skutečně na svou vlastní kůži. Zdokonaloval se, otevřel tetovací studio, a řemeslo malby na lidskou kůži zvládl na výbornou. 

Momentem, kdy zvládl tetování, potřeboval další výzvu. A tak si založil svou vlastní značku oblečení pro rockery Lucky Hazzard, a navrhl do ní své modely. Proč rocková móda? Ivo je ještě navíc muzikant, hraje na kontrabas, s kterým brázdil pódia s kapelou Kabát, Divokej Bill , Queens Of Everything, Carlos and His Coyotes a Bad Tones. Ale "jenom" kontrabas mu samozřejmě nestačil, jako kytarista hraje v kapele Pipes & Pints, s kterou projel Evropu. Ovšem jak nabyl zkušeností z pódia, nezastavil se u koncertů. Již 8 let moderuje pořad Drive pro Tv Očko a Prima Cool.

Poslední Ivův projekt (či spíše aktuálním, poslední bude zahajovat někdy po roce 2055) je klasická malba. Blíží se k padesátce, a tak si může tak klasickou disciplinu již dovolit. Obrazy jsou vždy plné barev. Spojuje realismus (kresbu má precizně zvládnutou z tetování) s pop artem. Jeho malby jsou nadějnou kapitolou jeho tvůrčí kariéry, jsou výrazně odlišné od obvyklé dnešní abstraktní výtvarné produkce.

Rafka-2_napis

Proč mu SimplyMix vyhovuje?

“Samozřejmě, že vím, že SimplyMix je plnohodnotné jídlo, ale já to původně začal používat jako doplněk stravy. A ono mi to najednou začalo vytlačovat takový ty moje neřesti jako salámky a buřtíky a díky SimplyMixu jsem si upravil jídelníček tak, že mi nechyběly určitý věci a začalo mi být tělesně lépe a dneska už si to bez toho nedokážu představit. Jakmile třeba jedu na nějaký delší výlet, tak potřebuju mít s sebou SimplyMix"

S Rafanem jsme také natočili rozhovor. Mrknout se na něj můžeš ZDE.