Právě probíhá AKCE 20 % SLEVA na všeCHCI SLEVU

Vendula Hopjaková

Vendula_Snow1 (10) (1)

Vendula Hopjaková
Snowboardistka (snowboardcross)

Vendy je sympatická holka z Moravy a částečně i z Jeseníku, žijící v Praze. Její hlavní náplní je snowboardcross, ale když se zrovna nepohybuje na prkně, hlídá malé děti. sama o sobě tvrdí, že vše dělá na 110 % a to můžeme potvrdit.

Kdo je Vendy?

Vendula Hopjáková je česká snowboardistka, narodila se v Olomouci. Svůj první start ve Světovém poháru zaznamenala v březnu 2013. Závodila ve snowboardcrossu na ZOH 2018, skočila však v kvalifikaci. V roce 2018 ve dvojici spolu s Evou (Samkovou) Adamczykovou skončila na 2. místě ve Světovém poháru. Přezdívku má Hopinka. Se snowboardem procestovala už skoro celý svět. Zajezdila si v Německu, Argentině, Španělsku, Turecku, Nový Zéland, Kanada, Amerika, Itálie atd.

 Vendula_Snow1 (5)

Proč jí SimplyMix vyhovuje?

“Nedám dopustit na Ready to drink. Pro mě je to super, že si hodím lahvičku do kabelky nebo do batohu, jednu do auta. Takže kdykoliv můžu po SimplyMix sáhnout- což se mi dost často stává třeba na horách, když trénuju nebo při hlídání dětí, že prostě nemám čas se dobře najíst a mám hlad. To už díky SimplyMixu řešit nemusím. A v neposlední řadě mi strašně chutná. Zároveň mám u SimplyMixu hrozně ráda příchutě, které jsou super jak k dochucení koktejlu, ale já je používám hodně do smoothies nebo do pečení, do kaší, do lívanců, do palačinek...no prostě všude."