Právě probíhá AKCE 20 % SLEVA na ready to drinky s kódem READY20CHCI SLEVU

Martin "Cágo" Pohoda

Martin "Cágo" Pohoda

 "Hrdý Moravák, muzikant, multiinstrumentalista, tatér."

Tatér s duchem muzikanta

Martin je mimo své povolání tatére také hudebník, 23 let vegetarián, tvůrce terapeutických obrazů, spirituální průvodce a hlavně otec dvou dětí, či spíše učitelů života. 

Na kytaru, baskytaru, bici, klávesy se naučil ve 13 letech podle kazeťáku a poslechu. Je členem dnes už kultovní pop punkové kapely NSOS. Prošel i spoustou jiných různožanrových kapel (Pekař, Jakub Děkan, Voxel, atd.) Kdy pár z nich dovedl ke slavíkům, nebo živému hraní na nich.

Cágo je zároveň 13 let profesionálním tatérem ve svém přerovském studiu a zároveň i členem hradeckeho studia Tetovárna. Po zkušenostech z cestování po světě a životních lekcích, začal praktikovat osobněnjší formu práce se zákazníky, kdy se snaží, jako průvodce dat dane duši, co potřebuje skrze různé talismany, či osobní totemy.

Dle jeho slov: "Ve svém časovém blázinci je SimplyMix jako dar z nebes. Nenáročná, komplexní, chutná forma stravy, kterou lehce sbalím s sebou. A navíc eticky v čistotě. Můj den je mnohem více ve vnitřním klidu, když vím, že mám u sebe svůj SimplyMix."