Právě probíhá AKCE 20 % SLEVA na všeCHCI SLEVU

SIMPLY inspiration, MIX of people

SimplyMix people sdílí stejné hodnoty

Na jedné straně SimplyMix stojí technologicky vyspělé produkty, na straně druhé, stejně důležité, pak jeho jedineční zákazníci. Jde o vzájemnou inspiraci v rámci komunity i brandu.

SimplyMix people sdílí stejné hodnoty

Těmi jsou zdravý životní styl, etika, zájem nejen o své zdraví, ale také o planetu. Zároveň si nechtějí ubírat na požitku z jídla, protože SM chutná skvěle.

Za dobu, co SimplyMix spatřil světlo světa, chytl za srdce spoustu zajímavých lidí. A to vlastně z nejrůznějších možných oborů. Ať už jde o sportovce (Zbyňka Ceradského – mistra světa v kulturistice, Milana Myšíka – mistra ČR v BMX, Sofii Smutnou – triatlonistku, běžkyni), osobnosti z oblasti kultury (Adélu Knapovou – spisovatelku,  Travise ONeilla – zpěváka  a kytaristu, Lukáše Vincoura – bubeníka, spisovatele, fotografa a ochránce práv zvířat, Annabelle – hudebnici a držitelku ceny Anděl za objev roku 2022) nebo lidi se zajímavým životním příběhem (Nikol Kalašovou – miss tatoo 2022, Ivetu Ondriášovou – majitelku azylu pro zvířata, Lubomíra Kuču alias Kučina – multiuměleckou personu a zakladatele značky Deafmessanger). 

Tito lidi zcela spontánně spojil náš brand.

Protože jim usnadňuje cestu v tom, co dělají. Nemusí tolik přemýšlet o jídle, když potřebují zrovna dělat na tom, co je pro ně důležité. SimplyMix je zasytí, dodá živiny a chutná. 

Víme, že každý člověk je svým osudem zajímavý. Proto jsme se rozhodli, že budeme lidi propojovat. Ostatně o tom se můžeš přesvědčit sám. Stačí mrknou na náš Instagram. Ačkoli zdánlivě třeba farmář, aktivista, malířka nebo sportovec nemají nic společného, spojuje je právě SimplyMix. A proto pokud si myslíš, že právě ty bys měl patřit mezi nás, napiš nám svůj příběh a my tě rádi vezmeme mezi sebe.

SimplyMix není všechno, ale všechno ostatní bez SimplyMixu není ničím.